مشاوره تحصیلی
دنیای امروز با گذشته بسیار فرق کرده و اهمیت آموزش و دانش اندوزی بسیار بیشتر شده است .افراد زیادی مشتاق بالابردن درجه علمی و بدست آوردن مدارک دانشگاهی هستند و برای رسیدن به این مهم تلاش بسیاری میکنندبه نحوی که بسیاری موفقیت آینده خود را در قبولی رشتههای عالی بهترین دانشگاهها میبینند.
از لحظه ی اولی که زندگی آموزشی یک انسان شروع میشود و بهمقطع ابتدایی پا میگدارد تا زمانی که به مدارج بالای علمی دست میابد همواره نیازمند راهنمایی و برنامه ریزی میباشد. استفاده از مشاوره تحصیلی جزو موارد جدا نشدنی آمادگی برای آزمونهای گوناگون میباشد. در نام آکادمی قصد داریم که افراد را با اهمیت دریافت مشاوره در تمامی مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول، انتخاب رشته دبیرستان، مشاوره تحصیلی در مقطع کنکور، برنامه ریزی درسی، انتخاب رشته، دانشگاه، کنکور کارشناسی ارشد و حتی مشاوره کنکور دکتری آشنا کنیم.
همانطور که از نام آن برمیآید، مشاور شخصی است که دانشآموز در دوراهی ها، لحظات حساس، مواجهه با احساساتی نظیر خشم و کسالت و تصمیم گیریهای اساسی زندگی تحصیلی به وی مراجعه میکند. در نتیجه مشاور باید بسیار مورد اعتماد دانشآموز و والدین وی باشد. از یک مشاور خوب چنین انتظار میرود:
- مشاور باید شناخت کاملی از دانشآموز و شرایط درسی، روحی، خانوادگی و… وی کسب کند.
- هدف گذاری کوتاه مدت و بلند مدت برای دانشآموز با کمک مشاور انجام میشود. این هدف گذاری ها باید هوشمندانه و واقعبینانه باشند.
- مشاور با توجه به شرایط، موظف است با بررسی جوانب یک برنامه درسی و مطالعاتی مدون و قابل اجرا به دانشآموز ارائه نماید.
- مشاور خوب باید بطور روزانه از حال دانش آموز مطلع شده و روند پیشرفت برنامه را پیگیری کند.
- در روند انجام برنامه ممکن است شخص به مشکلاتی برخورد کرده و دچار استباهاتی شود. مشاور باید این موانع را به درستی از سر راه دانشآموز بردارد و یا مسیر جدیدی پیش پای او قرار دهد.
- دانشآموز باید به هدفهای کوتاه مدت و بلند مدت خود دست یابد و این وظیفه مشاور است که دانشآموز را در این راه همراهی کند.